Morten Mau Kai

Morten Mau Kai

Områder af ekspertise: Styrkelse af konkurrencekraft, Brand-udvikling, Udvikling af kunderelationer, Kundeorientering af virksomheder
Speciale: Kundedrevet strategisk ledelse

 
Faglig profil

Morten Mau Kai indledte sin erhvervskarriere hos Stibo, hvor han bestred forskellige markedsvendte stillinger i Danmark og USA.

I Aalund regi har han i mere end 20 år hjulpet Danmarks og Skandinaviens største B2B-virksomheder med at styrke relationerne og øge mersalget til de vigtigste kunder herunder professionaliseret og digitaliseret arbejdet med strategiske key accounts.

Brancheerfaringen spænder vidt fra finanssektoren, andre professional service-brancher (revision, consulting, investment, ejendomme, advokat) og offshoreleverandører - til store internationale grossist- og eksportvirksomheder med kunder worldwide.

Har bistået markante B2B-virksomheder med data-baseret brandudvikling/-tracking og styrkelse af konkurrencekraft, både i Norden og resten af verden.

Hos Aalund arbejder Morten Mau Kai med nye research- og rådgivningskoncepter, og han har stået for udvikling af bl.a. Sales Guard®, Brand Optimizer® og Konkurrencekraft-Barometret®.

Aktuelt introducerer han direktioner i landets største B2B-virksomheder for det senest udviklede forretningskoncept: ”Kundedrevet Strategisk Ledelse”, som sikrer reel kundeorientering i den løbende strategi- og forretningsudvikling.

Tilbage